У Карпатах бродить ветеран війни на Донбасі. Про це розповіли в сюжеті видання "hromadske".

Повідомляється, що 33-річний Олександр Артюшенко родом з Луганщини. З окупованих територій він виїхав на початку війни і відразу відправився добровольцем на фронт.

Читайте Знай в Google News!

Після війни чоловікові не було куди повертатися і з 2017 року він став бездомним.

У квітні чоловік приїхав в Карпати і був у захваті від гірської місцевості. Тепер він подорожує по горах з рюкзаком за плечима, спальним мішком і мінімумом речей.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"У нас тут безцінна земля. Треба кожен міліметр її цілувати. За нашу землю вмирало стільки народу!.. І продовжує вмирати..." - каже Олександр Артюшенко.

Олександр Артюшенко, кадр з репортажу hromadske: YouTube

Чоловік каже, що Прикарпаття йому до душі і він хотів би залишитися в цих місцях. Його мрія - стати провідником в горах. Однак для цього необхідно раздобути хороше спорядження і мати доглянутий зовнішній вигляд, а його рюкзак вже розходиться по швах і потріскані черевики ледь не розвалюються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі каштани переплутали жовтень з травнем і зацвіли, як навесні

Як повідомляв портал "Знай.uа", синоптики ошелешили прогнозом на другий місяць осені

Також, "Знай.uа" писав, що у мережі показали неймовірні фото Синевира на світанку