Український військовий повернувся в АТО після того, як підірвався на міні. Про це розповіли в сюжеті видання hromadske.

Повідомляється, що командир розвідвзводу Максим Громов перебуває в АТО ще з початку війни. Під час однієї з перших операцій з ним сталося страшне — чоловік наступив на міну.

Читайте Знай в Google News!

В результаті Максиму повністю обпекло обличчя і відірвало ногу. Однак не дивлячись на це він не збирався залишати службу і після реабілітації повернувся на фронт.

Частина ноги Максима це протез, але це не заважає йому виконувати свої обов'язки командира взводу. Він веде безліч документів, спілкується з бійцями на патріотичні теми і навіть виконує бойові завдання.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Максим Громов, кадр з сюжету hromadske: Facebook

Максим каже, що за час війни служба в армії дуже змінилася. За його словами, зараз стало на багато більше документів, ніж у 2014 і 2015 роках.

"Купа бірок, купа всякої фігні... "Кімната зберігання зброї", і це перша лінія. Все таке... " - сказав Максим Громов.

Також командир розвідвзводу не задоволений діями деяких військовослужбовців, які раніше втекли, а зараз намагаються нажитися за рахунок армії.

"В армії піднялося фінансування, піднялася заробітна плата, і чорти бачать, що тут можна красти соляру, намагатися "нагинати солдатиків" і непогано себе "чухати". Ну і таких зараз багато повернулося. Деякі навіть з пенсій поверталися" - додав Максим Громов.

Разом з тим Максим зазначив, що зараз з армії йде багато людей, адже всіх цікавить лише зарплата.

«Історія командира Громова» l hromadske.doc

Командир розвідвзводу Максим Громов воює від самого початку війни, і навіть після того, як підірвався на мінному полі. Та вперше за останні 6 років він займається писаниною більше, ніж бойовими діями, а замість розмінування проводить з бійцями бесіди на національно-патріотичні теми. Богдан Кутєпов побував «на нулі», неподалік Мар'їнки на Донеччині, та поспілкувався з героєм його давньої короткометражки «19-річний командир»

Geplaatst door hromadske.ua op Woensdag 12 februari 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що герой втратив ногу на Донбасі і пройшов крізь пекло в українських лікарнях

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Донбасі ЗСУ серед ворожих куль борються з вогнем

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині поховали юного земляка, який загинув під Харковом