Прикарпатка посіла почесне місце у конкурсі краси "Mrs. Ukraine International 2020”. Про це розповіли в репортажі телеканалу "НТК".

Повідомляється, що мешканка Прикарпаття Вікторія Сущак пройшла у фінал конкурсу "Mrs. Ukraine International 2020" та отримала статус "Міс топ-медіа".

Читайте Знай в Google News!

"Mrs. Ukraine International 2020" - конкурс для жінок, які вже відбулися і мають статус. В рамках конкурсу оцінюється не тільки зовнішність. Важливу роль відіграє жіночність, інтелект і досягнення, які дівчина встигла зробити в цьому житті.

Вікторія Сущак, кадр з репортажу НТК: YouTube

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Це твоя діяльність, твоє меценатство, твій сімейний стан, твоя благодійність, і взагалі, яке твоє наповнення, чи є там щось. Доброта, в першу чергу як жінки, берегині. Чи є там інтелектуальні здібності. Чого ми досягли, яка професійна кар'єра..." - сказала Вікторія Сущак.

В рамках конкурсу кожна дівчина демонструвала унікальний образ. Вікторія Сущак, разом з дизайнером Ольгою Поповою створили образ російської княгині династії Рюриковичів, який дуже запам'ятався суддям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що чарівна закарпатка представляла Чехію на конкурсі краси" Miss Eurasia " у Стамбулі

Як повідомляв портал "Знай.uа", Українська рекордсменка оголила груди 13-го розміру перед Джекі Чаном

Також, "Знай.uа" писав, що Хмельницький університет очолила жінка, в яку "закохані" всі студенти