Маленький українець з самого народження страждає від важкого захворювання. Про це розповіли на сторінці організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленький Ваня за своє недовге життя вже пережив багато болю і страждань. Хлопчикові всього місяць від народження і медики поставили йому страшний діагноз — прогресуюча гідроцефалія.

Читайте Знай в Google News!

Єдиний шанс на порятунок для Вані - термінова нейрохірургічна операція. Вартість витратних матеріалів для якої становить 30 000 гривень.

Ваня, фото: Facebook Мама і немовля

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Багатодітна сім'я хлопчика просто не має таких коштів, тому вони були змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

"З самого першого дня Ваня серед лікарняних стін бореться за шанс на повноцінне дитинство. Він витримує всі медичні маніпуляції і дуже хоче перемогти і нарешті поїхати додому до братиків і сестричок, які ще навіть не бачили його!"- написали на сторінці організації "Мама і немовля".

Публікація організації Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.uа", кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться