Мер Руслан Марцінків закликав франківчан до усиновлення дітей з притулку. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків підкреслив, що кожна дитина повинна мати сім'ю і батьків, які подбають про неї і виховають гідною людиною.

Читайте Знай в Google News!

У зв'язку з цим він закликав франківчан всиновлювати дітей з притулку і дарувати їм найкращий подарунок — люблячу сім'ю.

"Кажуть, чужих дітей не буває. Кожна дитина повинна мати тих, кого зможе називати мамою і татом ви можете подарувати частинку свого світу маленькій людині, яка найбільше чекає цей подарунок подаруйте дитині з дитбудинку сім'ю. Повірте, це буде одне з кращих рішень у Вашому житті " - написав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

До публікації Марцінків додав відеоролик в якому зображена сім'я, що усиновлює дитину. Наприкінці ролика мер наголосив на важливості усиновлення дитини та ще раз закликав франківчан зробити добрий вчинок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що коронавірус масово атакує юних киян, Кличко озвучив тривожні цифри

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кернес закатає в Харківський міст 10 мільйонів

Також, "Знай.uа" писав, що у Tik-Tok показали, як "пані-мер" Верещук переслідує молодого хлопця