На Прикарпатті не задоволені якістю ремонту дороги. Про це написала мешканка Надвірнянського району Мар'яна Кузюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка опублікувала повідомлення, де поскаржилася на неякісний ремонт дороги "Надвірна — Бистриця", яким займається фірма "ПБС".

Читайте Знай в Google News!

"Дорога майбутнього Надвірна-Бистриця! Скільки мільйонів тут поховано????"- написала Мар'яна Кузюк.

Публікація Мар'яни Кузюк: Facebook

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

До публікації вона додала фотографію дороги, на якій можна побачити дорожнє покриття чорного кольору і яму на ньому, яка заповнена водою після дощу.

У коментарях до публікації написав і представник компанії "ПБС" Олександр Шевченко, який попросив Мар'яну не робити поспішних висновків, адже ремонт дороги ще не закінчено. Також він запевнив, що послуга буде надана якісно і навіть дав гарантію на 10 років.

"Дайте завершити роботи, а не робіть висновки завчасно завершення робіт. 1 кв метр то ні про що.) Ми даємо гарантію 10 років на свою роботу. Щасти всім!"- написав Олександр Шевченко.

відповідь Олександра Шевченка на публікацію Мар'яни Кузюк: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині показали дорогу, розмиту дощем

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові Volkswagen перетворився на підводний човен

Також, "Знай.uа" писав, що мукачівці показали роками затоплену вулицю