Лікарі відмовилися оглядати хлопчика з коронавірсом. Про це розповіла його мама Оксана Смола на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Києві у 4-річного хлопчика піднялася температура і були болі в животі. Після того, як у свекра тест на коронавірус показав позитивний результат, дитині також зробили тест. Резульат отримали через два дні і він теж був позитивним. Однак, ще до тесту лікар-педіатр відмовилася приходити і обстежити хлопчика.

Читайте Знай в Google News!

"Педіатр сказала, що якщо прийде до нас, то повинна піти на самоізоляцію на 2 тижні. Ми ж прийти в поліклініку не можемо, тому що контактували з коронавірусним. Я вже і пропонувала вивести малого на вулицю і щоб вона його подивилася на лавочці. Відповідь: нет. На той момент у малого ще не було результату тесту " - написала Оксана Смола.

Після цього лікар запропонувала вести лікування дитини в телефонному режимі. Так тривало кілька днів. На п'ятий день хлопчикові стало на багато гірше і батьки знову звернулися до лікарні, проте там їм відмовили.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Температуру збивали кожні 4 години, червоне горло, шия розпухла, ніби наклали лангету, то подзвонила в нашу дитячу поліклініку. Сказали, що черговий лікар не може оглянути дитину в коронавірусом і нам йти до них не можна. Мовляв, вирішуйте зі своїм педіатром. Відмовили і в приватній клініці Viva. Жоден педіатр не захотів ні прийти, ні прийняти."- додала мама хлопчика.

От і прийшов мій час написати про зустріч із коронавірусом((( Два тижні тому у старшого сина піднялася температура....

Geplaatst door Оксана Смола op Woensdag 23 september 2020

Після цього жінка зателефонувала в "103" і викликала бригаду по коронавірусу. Лікарі, які приїхали на виклик розкритикували дії педіатра і лікування по телефону. Педіатр запропонувала дитині здати аналіз крові і після цього хлопчика поклали в інфекційне відділення.

Хлопчикові надали ефективне лікування і виписали вже без коронавірусу, однак це випадок назавжди залишить неприємний осад в душі Оксани та її сім'ї.

Публікація Оксани смоли: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що коронавірус взявся за найменших пацієнтів, батьки в паніці

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'яни наплювали на карантин і "затрамбувалися" у трамваї

Також, "Знай.uа" писав, що Ляшко пригрозив українцям новими жорсткими обмеженнями