Володимир Зеленський вважає, що причина сплеску Covid-19 в Україні така ж, як в інших країнах. Про це він заявив в інтерв'ю для словацького видання "Hospodárske noviny", яке опублікували на сайті президента.

Володимир Зеленський підкреслив, що люди втомилися від постійних обмежень і хочуть повернутися до звичайного життя, що і призводить до поширення вірусу.

Читайте Знай в Google News!

Глава держави додав, що велика кількість випадків захворювання коронавірусом зафіксована на вечірках, концертах, весіллях, в клубах, під час релігійних обрядів і на інших заходах з великим скупченням людей.

Володимир Зеленський у Словаччині, фото: Сайт президента України

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

"На початку цієї кризи ми відреагували дуже оперативно. За рахунок карантину нам вдалося не допустити великого удару пандемії, як це було, наприклад, в Італії чи Іспанії. Зараз у нас в країні діє адаптивний карантин, який дає можливість гнучко реагувати на виклики в тому чи іншому місці" - сказав Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський у Словаччині, фото: Сайт президента України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський обійняв ридаючу дочку загиблого на Донбасі героя

Як повідомляв портал "Знай.uа", Шмигаль їде на Львівщину слідом за Зеленським

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський розповів, як зараз спілкується з Путіним