Володимир Зеленський заявив, що деякі мери міст України виступають проти посилення карантину електорату. Про це розповіли в прес-службі президента у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що під час візиту в Хмельницьку область, в процесі спілкування з журналістами Володимир Зеленський прокоментував ситуацію з мерами, які відмовляються дотримуватися правил карантину.

Читайте Знай в Google News!

"Всі ці бунтарі... Я розумію, що перед місцевими виборами вони хочуть подобатися людям і все відкривати, надавати можливість ходити без масок, закривати очі і не бачити, що просто раптом в їхніх містах за день 200-250 дітей захворіли" - сказав Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, фото: Сайт президента України

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після цього президент України попередив, що таке ставлення до ситуації може призвести до заповнення лікарень зараженими. Він також підкреслив, що держава буде захищати людей не дивлячись деякі незручності для них.

Для прикладу Зеленський згадав ситуацію в Івано-Франківській області:

"Якщо в Івано-Франківській області така кількість хворих, то чому область потім повинна бути схожа на Італію? Ми бачимо, що там відбувається: просто немає ліжок. Людям все можна? Це нечесна позиція. І я за те, щоб все можна було, і я так хочу. І я хочу ходити без масок і в магазини, і в школу, і не чути нічого. Кожна людина так хоче. Але ми ж держава, і повинні захищати людей, навіть якщо іноді щось не подобається. Місцева влада повинна думати, що у них в лікарнях, що з дорогами і так далі. Ми всі повинні бути однією командою" - додав Володимир Зеленський.

Президент навіть запропонував "провчити" мерів-бунтарів і змусити їх ходити по домівках сімей загиблих від коронавірусу щоб "подивитися їм в очі".

Володимир Зеленський зустрівся з представниками ЗМІ Хмельниччини.

Володимир Зеленський зустрівся з представниками ЗМІ Хмельниччини.

Geplaatst door Офіс Президента України op Woensdag 9 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Хмельниччині слуги Зеленського втоплять бюджетні мільйони в лазні

Як повідомляв портал "Знай.uа", Україна втратить безвіз з ЄС? У МЗС дали остаточну відповідь

Також, "Знай.uа" писав, що Бутусов вказав на " корупційну схему за участю Зеленського"