Президент Володимир Зеленський побував в Івано-Франківській області з робочим візитом. Він представив команду від "Слуги народу", яка балотуватиметься до місцевих рад на найближчих виборах.

Зеленський під час представлення кандидатів заявив, що питання з мостом на Пасічну вирішене. Президент нагадав, що він говорить про злощасний міст, який стояв кілька років недобудованим. Він повідомив жителям Франківщини, що Верховна Рада виділила гроші і міст буде добудований.

Після цього Зеленський побажав, щоб всі слова перетворювалися на дії і реалізовувалися.

«Мені тільки нагадали, що на Франківщині. Саме в Івано-Франківську є знаменитий недобудований міст на Пасічна. Я дуже радий, що ми вирішили це питання. Вчора Верховна Рада виділила 60000000 гривень на будівництво мосту. І я вам бажаю, щоб всі ваші слова перетворювалися на дію, - сказав Зеленський під час виступу", заявив президент.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що візит президента Володимира Зеленського та його команди на Полтавщину 1 вересня обійшовся бюджету майже в 200 тисяч гривень. Якщо бути точніше, 193,6 тис.грн. Незважаючи на те, що поїздка фактично була частиною передвиборчого турне, її назвали робочою і фінансували з державного бюджету.

Також Знай повідомляв, що під час візиту до Івано-Франківська Володимир Зеленський прокоментував чутки про скасування безвізу для України.

Нещодавно Знай передавав, що українцям не слід чекати, що найближчим часом в Україні почнуть платити пенсії на рівні Європи. Але все ж невелике підвищення вже заплановано на 2021 рік.