Марцінків має намір створити стоячі місця для дітей в автобусах. Про це він розповів під час ефіру Радіо "Західний полюс".

Повідомляється, що Руслан Марцінків звернувся до Кабміну з вимогою надати стоячі місця для дітей в автобусах, щоб вони могли добиратися на навчання в школу.

Читайте Знай в Google News!

Дану вимогу Марцінків висунув через брак місць в автобусах Івано-Франківська через що деякі діти не можуть вчасно дістатися до школи.

Він підкреслив, що місцеві депутати підготували звернення до Кабміну, щоб діти мали можливість добиратися до навчальних закладів користуючись стоячими місцями в громадському транспорті.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Просимо переглянути Кабінет Міністрів цю проблему, звичайно з дотриманням дистанції і маскового режиму. Ми бачимо, що навіть додаткова кількість транспорту в місті не дозволяє нам забезпечити повністю потребу. Ми знаємо про це, але повинні цей тиждень зробити аналіз і максимально домогтися того, щоб нам дозволили стоячі місця, хоча б для дітей" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків в ефірі Радіо Західний полюс: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у крісло мера Запоріжжя Буряка мітять чотири кандидати, вибори будуть гарячими

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Садового з'явилися п'ять сильних конкурентів

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях на крісло мера претендують вже сім кандидатів