У вівторок ввечері, 22 вересня, троє туристів, які приїхали відпочити в Карпати, мало не залишилися там назавжди. Під час спуску в Говерли (найвищої гори в Україні) почало смеркатися, похідники не змогли зорієнтуватися на місцевості і заблукали.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій Івано-Франківської області.

Відзначається, що НП сталася в районі озера "Несамовите", далі туристи не зовсім розуміли, куди йдуть. Рятувальники виявили їх недалеко від метеостанції "Пожежівська" і провели до бази відпочинку "Заросляк", де кияни зупинилися.

Раніше на Закарпатті рятувальники знайшли в горах мертвого туриста, який напередодні заявив про погане самопочуття. Повідомляється, що інцидент стався в четвер, 17 вересня, в районі міста Кліфа Рахівського району. О 18:48 на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов виклик від туриста про те, що у нього погіршилося самопочуття під час проходження туристичного маршруту у зазначеній місцевості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, що в Ужгороді шукають рідних чоловіка, якому стало зле на вулиці.

Як повідомляв портал Знай.ua, жителі Мукачева бояться спати, будинок може впасти в будь-який момент.

Також Знай.ua писав, що у Хусті в ніч на 12 вересня неповнолітні вбили 28-річного місцевого жителя.