Відома телеведуча, письменниця і колишній нардеп Ольга Герасим'юк змогла перемогти Covid-19. Про це вона розповіла в інтерв'ю для видання "Радіо Свобода".

Ольга Герасим'юк розповіла, що дотримувалася всіх заходів безпеки, постійно була в масці і рукавичках, а також дотримувалася соціальної дистанції, але це не вберегло її від зараження.

Читайте Знай в Google News!

Вона зізналася, що була повністю ослаблена хворобою і насилу пережила ці два тижні.

"Коли ти лежиш, немов розчавлений, тобі просто дуже погано. Настільки погано, що ти розумієш, що краще, щоб це закінчилося швидше. Саме такі думки У мене були. Особливо вночі." - сказала Ольга Герасим'юк.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

При цьому Герасим'юк трохи працювала. Вона є головою Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, тому їй доводилося проводити розмови і наради в Zoom, проте через хворобу навіть такий формат був для неї дуже важким.

Герасим'юк зізналася, що не всі люди після одужання зізнаються, що хворіли коронавірусом. На її думку це відбувається через те, що наше суспільство з невдоволенням сприймає таких людей.

"Коли ти маєш цей діагноз, і коли ти звертаєшся до лікаря, щоб, наприклад, зробити комп'ютерну томографію легенів, то відчуваєш, що не дуже тебе там хочуть бачити. Мені кілька разів говорили, що немає можливості, немає місця або ще чого. Поки ти не розумієш, що тебе просто не хочуть там бачити." - додала Ольга Герасим'юк.

Крім того, після одужання телеведуча стала помічати безліч безвідповідальних людей, які гуляють компаніями і не використовують засобів захисту. Коли вона бачить таких людей, то намагається з ними поговорити про важливість безпеки.

Герасим'юк додала, що ці два тижні хвороби її дуже змінили і тепер вона бачить в пандемії певний символізм.

"Мабуть, ці ризики і виклики послав нам Бог, щоб ми зупинилися нарешті, і людство припинило саме себе зжирати. Цей меседж я почула."- підкреслила Ольга Герасим'юк.

Ольга Герасим'юк, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко може довести Київ до "Червоної" зони

Як повідомляв портал "Знай.uа", харків'янам розповіли, як Кернес підчепив коронавірус

Також, "Знай.uа" писав, що київські медики показали, як ризикують життям у розпал пандемії