Володимир Зеленський під час візиту до Франківська відкрив стадіон. Про це розповіли на сторінці Офісу президента України у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що під час візиту в Івано-Франківськ Володимир Зеленський відкрив стадіон імені Гемби, реконструкція якого почалася ще за часів президентства Петра Порошенка.

Читайте Знай в Google News!

"Мені дуже подобається цей стадіон, втім оцінити його зможуть тільки спортсмени" - сказав Володимир Зеленський.

Варто зазначити, що під час відкриття стадіону міністр молоді та спорту анонсував Чемпіонат України з легкої атлетики, який пройде в жовтні цього року на території даного спортивного комплексу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Президент України спілкується з представниками ЗМІ Івано-Франківської області.

Президент України спілкується з представниками ЗМІ Івано-Франківської області.

Geplaatst door Офіс Президента України op Vrijdag 18 september 2020

Ремонт стадіону імені Гемби розпочався влітку 2018 року. Вартість реконструкції склала майже 33 мільйони гривень. У 2018 році на стадіоні розмістили футбольне поле, а пізніше повністю оновили бігові доріжки і відремонтували трибуни.

Примітно, що спортивний комплекс ім. Гемби А.П. є другим за масштабами в Україні і єдиний в Івано-Франківській області, норми якого відповідають вимогам Олімпійських спортивних споруд.

Після реконструкції цього спорткомплексу, на Прикарпатті можуть проводитися повноцінні легкоатлетичні змагання не тільки всеукраїнського, а й міжнародного рівнів.

Стадіон імені Гемби, фото: Офіс президента України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Зеленського можуть виділити два мільярди на будівництво аеропорту в Дніпрі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", президент України Володимир Зеленський прибув до Львівської області для участі у відритті військових навчань.

Також, "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський нагадав про відповідальність, яка чекає корупціонерів в Україні.