Стала відома програма перебування Зеленського на Прикарпатті. Про це розповіли у виданні "Ратуша" посилаючись на власні джерела.

Повідомляється, що 18 вересня на Прикарпаття з візитом має приїхати президент України Володимир Зеленський.

Згідно з програмою заходів спершу глава держави відвідає клінічну обласну лікарню в Івано-Франківську.

Після цього Володимир Зеленський відправиться на стадіон імені Гемби, де пройде презентація "стратегії розвитку Прикарпаття".

Володимир Зеленський приїхав на Прикарпаття, фото: Сайт президента України

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Варто відзначити, що не так давно Володимир Зеленський провів зустріч з президентом Австрії Олександром Ван дер Беленом.

У рамках зустрічі глава держави заявив, що Україна готова виготовляти вакцину від коронавірусу, коли вона буде створена.

"Ми готові до масового виробництва вакцини, коли вона буде створена. Ми весь час пропонуємо для цього наші потужності. В Україні з цією пропозицією виступили два приватних підприємства. Дуже сподіваємося, що вакцина буде вже в 2021 році" - сказав Володимир Зеленський.

Зустріч Володимира Зеленського та Олександра Ван дер Белена, фото: Сайт президента України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Зеленський пообіцяв "шматочок Австрії" в Карпатах, коли готувати лижі

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо відомо про те, що мер міста Дніпро Борис Філатов висловився стосовно влади, що прийшла.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщину збирається приїхати президент Володимир Зеленський.