В Угринові будують громадський туалет за 49 тисяч гривень. Про це розповіли у виданні "Галка".

Повідомляється, що місцевий житель Роман Островський, на своїй сторінці у соцмережі Facebook опублікував повідомлення про те, що в Угринівській ОТГ будують новий туалет, вартість якого за тендером становить майже 49 тисяч гривень.

Читайте Знай в Google News!

"21 століття! Ілон Маск планує колонії на Марсі. А в Угринівській ОТГ будують комфортабельний туалет за 49 000 грн! Головне скло в дверях, щоб працівники Народного дому навіть в такі хвилини бачили хто до них заходить! КРВМТЬ, і посадіть корчі біля кожної установи - результат той же, зате скільки коштів заощадите!"- написав Роман Островський.

Публікація Романа Островського: Facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Голова Угринівської ОТГ Мирослав Олвчаренко пояснив, що даний туалет ще не закінчений і є договір, згідно з яким роботи з його встановлення оплачуються за актом виконаних робіт.

"На сьогодні цих актів до сільської ради не надійшло. А в угоді зазначено, що до 50 тисяч гривень, але це не означає, що саме така ціна буде" - сказав Мирослав Овчаренко.

Він додав, що туалет знаходиться біля Народного дому, де немає вбиральні, тому співробітникам доводилося ходити в школу. Також вбиральня необхідна для відвідувачів клубу, але в будівлі немає каналізації, щоб розмістити її там.

Овчаренко підкреслив, що всі акти виконаних робіт будуть проходити перевірку і без підпису Держбудконтролю ніяких оплат не буде.

"Ми оголосили ціну до 50 тисяч гривень, тому що на такі роботи проект не робиться. Треба бути немудрим, щоб робити на туалет проект, оплачувати гроші. Ціна буде за ті роботи, які будуть виконані, а не за віртуальні. Роботи триватимуть ще день-два, думаю, до кінця тижня нам принесуть акти виконаних робіт. Так, в дверях є матове скло, бо непередбачене світло в кабінці, а так воно буде з вулиці. Я сам ще не бачив, який саме має вигляд туалет" - додав Мирослав Овчаренко.

Туалет, фото Роман Островський: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'яни пригадали Садовому 14 років у кріслі мера

Як повідомляв портал "Знай.uа", депутати звинувачують Кличка в численних махінаціях

Також, "Знай.uа" писав, що з-під кранів львів'ян потік "чай", яким краще не смакувати

https://www.youtube.com/watch?v=_6go3vYZxHU