У Франківську родина загинула від чадного газу. Про це розповіли у виданні "Галка".

Інцидент стався в одному з будинків Івано-Франківська по вулиці Січових Стрільців у суботу 30 грудня. У цей день сім'я Гордієнко загинула від отруєння чадним газом.

Читайте Знай в Google News!

За версією міської комісії з непередбачених ситуацій до загибелі сім'ї могла призвести неправильна установка котла в квартирі сусідів.

Тіла загиблої сім'ї виявив їх знайомий, який прийшов до них у гості того ж дня, коли сусіди встановили котел.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

В результаті інциденту загинули чоловік Сергій і дружина Оксана Гордієнко, а також їхні діти: Огнезар (2007 р .н.), Ївга (2007 р..р.), Ведана (2013 р.н.), Тівер (2017 р. н.).

Прощання з родиною проходило в Івано-Франківському будинку смутку 2 січня. Церемонія проходила без традиційних співів і молитов. Тіла загиблих засипали зерном, щоб вони могли легко відійти в інший світ. Також врахували побажання сім'ї бути кремованими після смерті.

прощання з родиною Гордієнка, фото: Галицький кореспондент

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром демон за кермом задавив вагітну жінку з дитиною

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві увічнять пам'ять жорстоко вбитого журналіста

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині робітник помер на висоті тридцяти метрів