В Івано-Франківську загинула молода поліцейська. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 8 вересня, 27-річна співробітниця поліції Валентина Матюшева після роботи прямувала до дочки, щоб забрати її додому, але на пішохідному переході дівчину збив автомобіль. Відтоді медики всіма силами боролися за її життя, але 11 вересня Валентина померла.

Читайте Знай в Google News!

Похорони дівчини пройдуть 13 вересня о 10:00 в селі Грамотне Верховинського району.

У поліції Валентина працювала з 2010 року. За роки служби вона отримала звання старшого лейтинанта та посаду інспектора з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи відділу превенції Івано-Франківського відділу поліції.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Валентина Матюшева, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

У загиблої дівчини залишилася маленька дочка і чоловік, який також працює в поліції.

"Правоохоронці Прикарпаття у скорботі схиляють голови. Поділяємо біль важкої втрати з сім'єю і друзями Валентини і глибоко сумуємо з приводу передчасної смерті. Для всіх нас-це велика трагедія. Світла пам'ять тобі, Валентин...."- зазначено в повідомленні поліції.

Публікація поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині помер 30-річний ветеран АТО

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Дніпром помер легендарний волонтер

Також, "Знай.uа" писав, що тернополяни попрощалися із захисницею безробітних