В Італії загадково загинула 33-річна модель Галина Федорова. Про подробиці події розповіла її мама Тетяна Федорова на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Повідомляється, що Галина Федорова прибула на Сардинію для участі у фотосесії. Разом з фотографом на ім'я Євген вони зняли шестимісний моторний човен і відпливли на відстань близько півтора кілометри від берега.

Читайте Знай в Google News!

За словами Євгена, дівчина вирішила скупатися, тому він зупинив човен і поставив його на якір. Галина стрибнула у воду і запропонувала Євгену зробити те ж саме. Фотограф погодився і стрибнув до неї залишивши порожній човен.

Галина Федорова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Однак щось пішло не так. Євген розповів, що побачив, як човен віддалився від них на 3 метри. Потім його накрило хвилею і човен відкинуло ще далі. Він зізнався. Що погано плаває, тому почав кричати Галині, щоб вона пливла до човна.

Човен відносило з великою швидкістю і дівчина швидко втомилася. Вона перекинулася на спину, щоб відпочити і її накрило хвилею. Після цього Євген втратив модель з поля видимості. Він почув, як вона щось крикнула і більше від неї не надходило ніяких сигналів.

Євгена врятували через півтори години, пізніше знайшли і Галину, вона плавала спиною догори. Дівчині намагалися надати допомогу, викликали вертоліт, проте вже було занадто пізно.

Поліцейські обмежили фотографа у виїзді і вилучили всі його особисті речі, в тому числі камеру, дрона і мобільний телефон. Людку також вилучили на експертизу.

Експертиза тіла Галини підтвердила, що дівчину померла в результаті утоплення. Також проводиться експертиза на наявність алкоголю в крові, оскільки в човні знаходилися пляшки від шампанського.

Євгену загрожує звинувачення в ненавмисному вбивстві, якщо його провину доведуть.

В даний момент існує дві версії того, що відбувається: згідно з першою, човен налетів на камені, а згідно з другою, човен віднесло з якоря доки фотограф і модель купалися.

Публікація Тетяни Федорової, скріншот: Instargan tatianaf60

Публікація Тетяни Федорової, скріншот: Instargan tatianaf60

Публікація Тетяни Федорової, скріншот: Instargan tatianaf60

Публікація Тетяни Федорової, скріншот: Instargan tatianaf60

Публікація Тетяни Федорової, скріншот: Instargan tatianaf60

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що померла зірка "Гри престолів" і єдина дружина Джеймса Бонда

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни попрощалися із захисницею безробітних

Також, "Знай.uа" писав, що помер володар Оскара за фільм " піаніст"