На Прикарпатті попрощалися із загиблим на Донбасі героєм. Про це розповіли в сюжеті "Газета Край".

Повідомляється, що тіло загиблого військовослужбовця Тараса Кубийовыча доставили в Городеньківский район. Він мав звання старшого сержанта і служив у 14-й окремій механізованій бригаді.

Священнослужителі проведуть поминальну молитву, після чого тіло Кубійовича доставлять в рідне село Вільхівці.

Читайте Знай в Google News!

Загинув Тарас Кубійович 6 вересня близько 17: 00 в районі села Причепилівка Новоайдарського району Луганської області під час обстрілу з боку бойовиків РФ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Похорон Тараса Кубійовича, фото: Ратуша

Він був справжнім патріотом і захищав Україну з перших днів війни, де отримав поранення. Однак після одужання він повернувся на фронт.

У зв'язку зі смертю Кубійовича в Городенкоському районі оголосили дні скорботи з 7 по 9 вересня.

У загиблого героя залишилася дружина, маленька дочка, мама, брат і сестра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під час військових дій загинув військовий з Франківська Дмитро Ігорович Бут.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Донбасі загинув боєць АТО, Леонід Добрянський. Він проживав у Києві, в Оболонському районі.

Також, "Знай.uа" писав, що загинув уродженець міста Ружин Житомирської області, прапорщик Добрянський Леонід Цезаревич. Смерть настала в результаті мінно-вибухового поранення, яке він отримав в зоні бойових дій.