В Івано-Франківській області, не дивлячись на" червону зону " карантину люди проводять масові весілля. Про це розповіли в Держпродспоживслужбі.

Повідомляється, що за минулі вихідні співробітники Держпродспоживслужби зафіксували проведення 35 масових заходів — святкувань весіль і днів народження. При цьому десять з них були помічені в Косівському і Тисменицькому районі, а також в Івано-Франківську, які відносяться до "червоної зони" карантину.

Читайте Знай в Google News!

Загалом за минулий тиждень представниками Держпродспоживслужби та представниками органів місцевого самоврядування було перевірено 280 закладів громадського харчування. У 69 з ніз були виявлені порушення карантинних заходів.

Шість порушень виявили серед 54 перевірених закладів середньої освіти, 56 - у закладах торгівлі продовольчими товарами, 22 - непродовольчими, 18 - на ринках, три-у перукарнях та салонах краси. У дитсадках порушень не виявили.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

7 вересня в уряді прийняли нові розділення на зони карантину. Так, в "червону зону" потрапили Івано-Франківськ, Калуш, Коломийський, Косівський і Тисменицький райони.

З початку епідемідемії коронавірус діагностували у 10 953 жителів Прикарпаття. За останню добу зафіксовано 153 нових випадки зараження. 4 513 жителів області успішно перехворіли-19, 253-померли.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні за добу 3 144 нових хворих коронавірусом, 53 померло

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни показали Зеленському потужний кулак з "червоної зони"

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський відкинув церемонії і звернувся до мерів-бунтівників