Стало відомо про те, що мер міста Івано-Франківськ, Руслан Марцінків розповів про ситуацію з коронавірусом у місцевих лікарнях.

Таким чином, повідомляється, що на свою сторінку в соціальній мережі Facebook він додав відео, в якому говориться, що ситуація в місті поступово утворюється.

ковід відступає

⚡️Не така страшна ситуація, як її малюють. Директор КНП ЦМКЛ "Івано-Франківська центральна міська клінічна лікарня" Тарас Масляк спростував інформацію про перевантаженість реанімації. Каже, ситуація складна, але не критична. Кількість хворих поволі зменшується, і на сьогодні є близько 30 вільних реанімаційних ліжкомісць.👇 Управління охорони здоров'я Івано-Франківської міської ради

Geplaatst door Канал 402 op Dinsdag 8 september 2020

Директор лікарні Тарас Маслюк спростував інформацію про те, що у них не вистачає реанімацій, і все перевантаженостей. Ситуація звичайно складна, але не критична.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кількість хворих щодня менша, і станом на сьогоднішній день є ще близько 30 вільних реанімаційних палат.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що українка Вікторія Лях втратила люблячого чоловіка на відпочинку в Туреччині, а її дочка теж підхопила COVID-19.

Про це повідомляє ТСН.

Відпочинок в Туреччині для жителя міста Виноградів Закарпатської області завершився смертю, а для його сім'ї трагедією. 7 вересня Чоловік помер від коронавірусу на курорті, куди прилетів разом з дружиною і дочкою.

Жінка розповіла, що перед поїздкою сім'я не робила тести на COVID-19, адже не бачила в цьому необхідності, бо почували себе добре. Вже через кілька днів на відпочинку чоловікові стало погано.

Нагадавши, Марцінків потужно проїхався по "червоній зоні" Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Шкарлет розповів, коли в Україні почнуться канікули.

Також Знай. ІА писав, що МОЗ назвало умови для проведення ПЛР-тесту, що категорично заборонено.