Недоношеній новонародженій терміново необхідна операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленька Кирочка народилася на багато раніше терміну. У зв'язку з цим її вага становить трохи більше півкілограма.

Читайте Знай в Google News!

Тіло новонародженої розміром з долоню дорослої людини, проте вона не хоче здаватися. Через сильну недоношеність і слабкість органів у дівчинки з'явилася загроза для життя. Врятувати дитину можна лише провівши термінову операцію на головному мозку.

маленька Кіра, фото: Facebook Мама і немовля

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Вартість витратних матеріалів для операції становить 28 000 гривень. У сім'ї дівчинки немає можливості зібрати таку суму в короткі терміни. У зв'язку з цим в організації звернулися до небайдужих людей з проханням допомогти маленькій Кирочці .

"На терезах зараз стоїть життя маленької "поспішайки" скоринки, яка бореться з усіх сил, щоб жити і радіти кожному дню! З досвіду скажемо, що такі крихти швидко одужують і потім всі разом святкуємо їх перший, другий і всі наступні дні народження! Головне вчасно допомогти!!!"- зазначено в повідомленні.

Публікація організації Мама і немовля: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку принцесу спалює агресивний рак, батьки благають про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі рятують трирічну дівчинку, яка ледь не згоріла живцем