У Франківську нагородили найстаршу сімейну пару. Про це розповіли на порталі Івано-Франківської Ахрієпархії УГКЦ.

Повідомляється, що ще 30 травня 2020 року в Архікатедральному і Митрополичному соборі Воскресіння Христового, який знаходиться в Івано-Франківську, пройшла онлайн-молитва на благословення сімейних пар, які святкують ювілей їхнього спільного життя.

Читайте Знай в Google News!

Молитва була проведена з ініціативи Клміссііі у справах сім'ї засновником якої є Архієпископ і Митрополит Івано-Фйранківський Владика Володимир Війтишин.

Того ж дня, після молитви, Митрополит оголосив про початок конкурсу з визначення найстаршої сімейної пари.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Не так давно конкурс завершився і його переможцями стала сімейна пара Тараса та Ірини Дзьобів, які відзначили пам'ятну дату — 60 років сімейного життя.

За перемогу в конкурсі Тарас та Ірина отримали грамоту від Митрополита Володимира Війтишина, а також безкоштовну річну підписку на Архієпархіальний журнал "Нова Зоря".

Тарас та Ірина Дзьоби, фото: Івано-Франківська Ахрієпархія УГКЦ.

Грамота для Тараса та Ірини Дзьобів, фото: Івано-Франківська Ахрієпархія УГКЦ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 20 серпня свій день народження відзначила довгожителька Броніслава Чечина. Вона прославилася своїми досягненнями в професійному спорті і до 102 дня народження зберегла бадьорість духу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 104-річний довгожитель поділився секретами довголіття

Також, "Знай.uа" писав, що у неділю ввечері 23 лютого в Японії помер 112-річний Тітецу Ватанабе, який на початку місяця був визнаний найстарішим чоловіком на Землі.