Письменник з Франківська Марк Лівін розповів про те, як полюбив рідне місто. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Письменник поділився, що 10 років тому він не любив Івано-Франківськ і з задоволенням втік з рідного міста. У той момент він вважав Франківськ занадто тісним, провінційним і банальним.

Читайте Знай в Google News!

"Якийсь час, приїжджаючи сюди, я думав: "Як тут сіро, як тут порожньо, як тут повільно". Мова йшла про власну злість і незрілість, яку я переносив на місто."- написав Марк Лівін.

Однак, з часом, чоловік зрозумів, що він не любить деякі речі в собі самому. А саме невміння бути повільним, іноді сірим і визнавати, що навіть переїхавши у велике місто він все одно залишиться "хлопцем з села".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Після цього Марк переглянув свої погляди на життя і зрозумів, що не варто заперечувати те, що він завжди буде "хлопцем з села". Він визнав, що почав отримувати задоволення і приймати недосконалість себе і свого міста. Тому він зміг полюбити Івано-Франківськ і тепер асоціює його з самим собою.

"Такий кайф бути різним. Як мій Франик, де на площі в один кілометр квадратний вживається хіпстер з фільтр-кавою і панакотою, та бабуся, що продає огірочки або навіть цілу свинячу голову. Кайф любити не тільки свої красиві відфотошоплені закапелки і коворкінги, а й дещо потріскане, може запущене, може вицвіле або брудне, тому що це теж я." - додав Марк Лівін.

Публікація Марка Лівіна, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що киян пустять в Маріїнський палац після масштабної реконструкції, ціна сподобається всім

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Тернополі з'явилася Алея пам'яті героїв Донбасу

Також, "Знай.uа" писав, що найстаріша пара в світі поділилася секретом сімейного щастя