В Івано-Франківську на кілька годин відключать телебачення і радіо. Про це розповіли на сторінці Івано-Франківської філії Концерну радіомовлення, радозв'язку і телебачення у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 7 вересня, в період з 05:00 до 14:00 на всіх об'єктах Концерну РРТ будуть проводиться роботи з обслуговування антенно-фідерних систем і обладнання електроживлення. У зв'язку з цим, в цей період буде відключено телебачення і радіо.

Читайте Знай в Google News!

Такі роботи проводять кожні півроку, згідно з графіками проведення планово-профілактичних робіт.

"Зараз існує нагальна потреба у проведенні таких робіт, оскільки обслуговування, заплановане на 18 травня, було скасовано через трансляцію телеканалами освітнього проекту онлайн-навчання школярів 5-11 класів під час карантину, введеного у зв'язку з поширенням коронавірус COVID-19, та висвітлення заходів щодо вшанування пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу."- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У зв'язку з цим, в компанії принесли вибачення за незручності і порекомендували керівникам телерадіоорганізацій скорегувати графік мовлення на 7 вересня.

Повідомлення Івано-Франківської філії Концерну радіомовлення, радозв'язку та телебачення: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві міністра Зеленського Шкарлета оригінально "привітали" з 1 вересня

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дніпровський супермаркет оскандалився "золотими" котлетами

Також, "Знай.uа" писав, що українець втер ніс комунальникам, які приїхали "вибивати" борги за газ