Юна прикарпатка стала "Вокалісткою року" за версією журналу "Ukrainian people". Про це розповіли на порталі Надвірнянської РДА.

Повідомляється, що юну вокалістку з Прикарпаття Наталію Мандзюк нагородили за участь у 4-й енциклопедії дитячих талантів "Видатні діти України".

Читайте Знай в Google News!

Дівчина родом з Молодкова Надвірнянського району. Вона дуже любить свою Батьківщину, а також заняття музикою.

"Українська пісня – як вода, хвилі наших гірських річок. І кожен раз, коли виходжу на сцену, хочу, щоб слухачі і глядачі відчули те, що відчуваю я. тому що почуття всередині нас говорять багато. Мрію, щоб кожна людина була небайдужою до іншої " - сказала Наталія Мандзюк.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

нагорода Наталії Мандзюк, фото: Надвірнянська РДА

Наталя професійно займається вокалом два роки. За цей час вона стала лауреаткою і переможницею безлічі міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів.

Також дівчина може похвалитися кліпом на авторську пісню "Край", який зняли в місті Яремче в 2019 році.

У червні цього року вона завоювала перше місце в проекті "Школа має талант-2020" і отримала грант на безкоштовне навчання в Університеті Короля Данила.

"Дякую моєму педагогу з вокалу Ірині Шабан за ваш досвід, за віру в мене, тому що завдяки вам за цей короткий час я отримала дуже багато" - додала Наталія Мандзюк.

Наталія Мандзюк, фото: Надвірнянська РДА

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що модель з рекордним бюстом викликала фурор на Українському Тижні моди

Як повідомляв портал "Знай.uа", дворічний хлопець вийшов на паркет і станцював так, що всі впали

Також, "Знай.uа" писав, що Українки заспівали на камеру і підкорили світ