Руслан Марцінків не задоволений закриттям підприємств Івано-Франківська під час карантину. Про це він заявив під час прямого ефіру.

Повідомляється, що з 31 серпня Івано-Франківськ потрапив у "червону зону" карантину, у зв'язку з чим правоохоронці почали закривати заклади торгівлі та харчування в місті.

Читайте Знай в Google News!

Мер міста Руслан Марцринків вкрай незадоволений таким станом речей і неодноразово заявляв, що дані, за якими орієнтується Кабмін для поділу країни на зони карантину, не є об'єктивними.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У прямому включенні голова Франківська звернувся до уряду з вимогою скасувати "червону зону" і дати підприємцям можливість працювати в нормальних умовах.

"Ви кажете, що немає політики? Тоді чому ви не перевіряєте Миколаївщину, Херсонщину, Одещину. Там також заповнені лікарні. Там чогось немає "червоних зон". Чому така несправедливість? Чому Західна Україна оголошується "червоними зонами", а інші – ні? Чому малий і середній бізнес повинен бути закритим, а великі торгові мережі можуть спокійно працювати? Це не подвійні стандарти?"- сказав Руслан Марцінків.

Оперативно про стан справ 01.09.2020\16:00

Geplaatst door Руслан Марцінків op Dinsdag 1 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Київський вуз запідозрили в замовчуванні хворих на китайський вірус

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Чернівцями у школі спалах коронавірусу

Також, "Знай.uа" писав, що чернівецьких школярів закрили будинки 1 вересня, батьки в жаху