У Франківську встановлено понад 200 незаконних білбордів. Про це розповів голова міста Руслан Марцінків на оперативному засіданні міської ради.

Руслан Марцінків висловив невдоволення тим, що в місті повно незаконних білбордів. Ці конструкції позначають спеціальними наклейками, однак, на думку мера вони не допомагають. У зв'язку з цим він вирішив вдатися до більш радикальних заходів.

Читайте Знай в Google News!

"Я їду і бачу, як кожен день хтось встановлює білборди. Підготуйте рішення, нехай МАРС посрізає і на метал здасть. Хоч гроші матимуть. Є рішення, берете пилу, зрізаєте і до побачення. А що робити з ними? Раз навчимо і буде порядок, тому що ви клеїте ті наклейки, а від них толку" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з оперативної наради міської ради: Facebook

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У свою чергу начальник муніципальної інспекції "добродії" Михайло Шутак заявив, що від наклейок все ж є користь, адже деякі власники білбордів на них реаигуют.

"На наступний день, як ми приклеїли, що білборд незаконний, людина подзвонила і запитав як так і що йому робити. Це спрацювало " - сказав Михайло Шутак.

Не дивлячись на це Руслан Марцінків не став скасовувати рішення. Він заявив, що нарахував понад 200 білбордів, які встановлені незаконно, тому їх потрібно демонтувати.

"Їх встановили без всіляких дозволів. Треба демонтувати і МАРС заробить собі пару гривень " - додав Руслан Марцінків.

Оперативна нарада 01.09.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Maandag 31 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті "слуги народу" провели " роботу над помилками"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Ужгороді нічні вандали з балончиками зіпсували білборди політиків перед виборами

Також, "Знай.uа" писав, що у Хмельницьку політики повісили себе на кожному стовпі