У Франківську біля міського озера розмістять нові лавки. Про це розповіли у виданні "Галка"посилаючись на заяву директора Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради Михайла Смушака.

Повідомляється, що в Івано-Франківськуе, по вулиці Гетьмана Мазепи, навколо міського озера розмістять 26 нових лавок зі спинками.

Читайте Знай в Google News!

"Так, вже зараз, ця зона відпочинку ожила - тут відпочивають, гуляють з дітьми, займаються спортом, катаються на велосипедах, фотографуються, просто сидять на лавочках. Але це ще далеко не те, що ми задумали і що дуже хочемо втілити в життя" - сказала Михайло Смушак.

За словами Смушака, для розміщення лавок необхідно 2-3 місяці активної роботи, а також деяке фінансування. При цьому, необхідну суму Смушак не назвав.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Варто зазначити, що раніше влада Франківська планувала закупити лавки, для розміщення біля міського озера, на локомотивному заводі по 7 тисяч гривень за штуку з гарантією 3 роки на кожну. Однак пізніше від цієї ідеї відмовилися.

лавки, фото: Галка

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жителям Києва можуть заборонити встановлювати кондиціонери і склити Балкони в історичних будинках.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Садовий відкриє питний фонтан для чотирилапих львів'ян

Також, "Знай.uа" писав, що комунальники спиляли не ту березу і змусили реготати всю Україну