В Івано-Франківську пільговикам дозволили їздити в комунальному транспорті за посвідченням до 1 жовтня. Про це в прямому ефірі, на своїй сторінці в соцмережі Facebook, розповів глава міста Руслан Марцінків.

Раніше планувалося, що пільговий проїзд у комунальному транспорті Івано-Франківська буде доступний з 1 вересня лише при використанні спеціальної транспортної картки "Галка".

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Читайте Знай в Google News!

Однак Руслан Марцінків заявив, що влада Франківська займається удосконаленням картки "Галка". У зв'язку з цим, пільгові умови проїзду в комунальному транспорті по карті та посвідченню були продовжені до 1 жовтня.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто зазначити, що з 1 серпня в Івано-Франківську була введена транспортна картка для оплати проїзду в комунальних автобусах і тролейбусах "Галка".

При оплаті карткою "Галка" поїздка коштує 4 грн. При цьому, протягом півгодини після оплати, пересадка на інший маршрут безкоштовна. При оплаті готівкою поїздка коштує 6 грн.

Оперативно про стан справ || 26.08.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Dinsdag 25 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі бидло-пасажири влаштували смітник прямо в маршрутці

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Тернополем диявол за кермом збив дівчину і дав по газах

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові автобус з людьми пішов під землю, пасажири позеленіли