Чоловік після весілля майже половину зарплати віддає матері через що сім'я бідує. Про це розповіли у виданні "Українці сьогодні".

Жінка поділилася історією про те, як її дочка вийшла заміж. За її словами, зять їй дістався хороший, з ним і домовиться можна і не конфліктний і працьовитий. Єдина проблема-він у всьому потурає мамі і віддає їй майже половину зарплати.

Читайте Знай в Google News!

За словами свекрухи мама зятя ніколи ніде не працювала і все життя змінювала забезпечених залицяльників. На роботу вона не поспішає навіть коли час підійшов до пенсії і просить грошей у сина. У свою чергу син їй ні в чому не відмовляє. Однак він не бізнесмен, а простий роботяга через що страждає його сім'я.

У них поки немає дітей, проте від цього розтрат в сім'ї менше не стає, адже люди молоді, їм і одягнутися хочеться добре, і машину оновити потрібно, і ремонт в квартирі роблять, яку зятю залишила бабуся. До слова, вона і займалася його вихованням, поки мама шукала багатих чоловіків.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Жінка пішла до свахи поговорити, пояснити ситуацію, адже вона намагається допомагати молодій родині що є сили.

"Я вважаю, що сваха просто безсовісна! Пішла сама до неї. Думала, по-жіночому поговоримо, може, совість її розбуджу! Має сили працювати, чому ж не спробувати? Хоч на свої потреби копієчку б мала. Та й синові легше буде. Куди там! Вона такий концерт закотила!"- розповіла жінка.

Свекруха запропонувала матері зятя просту роботу — сидіти в каптерці і заповнювати журнал, що дуже розлютило жінку. Вона заявила, що не працюватиме за такі гроші і виставила гостю з дому.

Не дивлячись на це жінка не збирається здаватися і хоче всіма силами виправити ситуацію, адже на кону благополуччя сім'ї. Її дочка мовчить і нічого не говорить чоловікові, адже тоді він знову почне брвть нічні підробітки, щоб прогодувати сім'ю і догодити фінансовим апетитам матері.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що покалічена запоріжанка повернулася до чоловіка-тирана

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі дитину вирвали з лап горе-матері

Також, "Знай.uа" писав, що український пенсіонер шокував історією про хамство і байдужість