На Черкащині загинула військовий медик, яка допомагала українським захисникам на Донбасі. Про це розповіли в репортажі "Надзвичайні новини. ICTV".

Повідомляється, що в селі Стеблів була вбита 37-річна Військова медсестра Мирослава, яка 2 роки була на Донбасі.

Читайте Знай в Google News!

Того вечора жінка з двома пляшками алкогольного напою попрямувала до свого коханого на ім'я Сергій. Проте вже вранці переляканий чоловік просив сусідку викликати швидку допомогу. Разом з медиками приїхали і поліцейські, які зафіксували, що жінка отримала понад 20 ударів по голові і висунули підозру Сергію.

криміналіст, кадр з репортажу Надзвичайні новини. ICTV: YouTube

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Рідні загиблої кажуть, що Сергій був справжнім тираном і часто вдавався до насильства. Вони намагалися відрадити Мирославу від цих відносин, але не змогли.

"Приходила вся побита, губа, очі запливли. Він її бив, ногами бив... ще моя молодша пішла її туди рятувати і потрапило їй. Побив він і її, що вона тиждень не виходила ця молодша" - розповів батько загиблої Микола.

батько загиблої, кадр з репортажу Надзвичайні новини. ICTV: YouTube

Не дивлячись на це сусіди Сергія не вірять, що він міг убити Мирославу, навіть всупереч його кримінальному минулому.

У суді Сергій не визнав своєї провини і заявив, що навпаки — рятував Мирославу. Суд у версію чоловіка не повірив і призначив йому арешт на час розслідування. Батько загиблої жінки вимагає найсуворішого покарання для Сергія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Харковом підліток завалив сусідку в полі і увігнав ніж у шию

Як повідомляв портал "Знай.uа", популярну діджейку знайшли загиблою біля траси, поруч бездиханне тіло 4-річного хлопчика

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом загинув молодий охоронець