На Франківщині автомобіль врізався в будинок. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що 20 серпня, близько 04:00 ранку, в Івано-Франківську автомобіль Daihatsu врізався в кут будинку по вулиці Робітничій.

Читайте Знай в Google News!

У салоні автомобіля знаходилися троє дорослих і одна дитина. На місце події прибули рятувальники, які звільнили пасажирів з автомобіля, в результаті ДТП дитина і два пасажири були госпіталізовані, ще одна жінка була без ознак життя.

Пізніше стало відомо, що загинула жінка віком 50 років, водій авто перебуває в реанімації, а постраждалою дитиною виявився хлопчик 10 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поліцейські повідомили, що водієм є 36-річний чоловік. У нього взяли аналіз крові для визначення кількості алкоголю в організмі.

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

На місці події поліцейські встановлюють всі деталі ДТП.

місце ДТП, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві водій так поспішав закрити двері за пасажирами, що не помітив, як затиснув літню жінку і протягнув її за собою по дорозі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі на одному з житлових масивів сталася ДТП – автобус на великій швидкості врізався в мікроавтобус.

Також, "Знай.uа" писав, що на трасі сталася аварія на автодорозі М - 09"Тернопіль - Львів - Рава-Руська". В результаті зіткнення автомобілів травмувалися три людини.