На Франківщині необережний водій збив маленьку дівчинку. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Фраківської ОДА.

Повідомляється, що 18 серпня, близько 17:42, в місті Городенка по вулиці Винниченка автомобіль Volkswagen Passat B5 скоїв наїзд на місцеву жительку 2013 року народження, яка переходила дорогу.

Читайте Знай в Google News!

Водієм автомобіля виявився житель села Чернятин Городенківського району, чоловік 1997 року народження.

На місце події прибула швидка допомога, яка госпіталізувала дівчинку без свідомості. Постраждалу доставили в реанімаційне відділення Городенківської ЦРЛ.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"18.08.2020 о 17: 42 год.г. Городенка, по вул. Винниченка, водій гр. 1997 р. н., прож. С. Чернятин, Городенківського р-ну, керуючи автомобілем" Фольцвагенн Пассат В5 " (литовська реєстрація), здійснив наїзд на пішохода гр. 2013 р. н., прож. г. Городенка, яка переходила проїжджу частину дороги. В результаті ДТП пішохід отримала тілесні ушкодження, в даний час потерпіла знаходиться в реанімаційному відділенні КНП Городенківської ЦРЛ без свідомості."- сказано в повідомленні.

Про стан дівчинки і причини події інформації не повідомляли. В даний момент з'ясовуються всі обставини події.

автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом бабуся загинула, перебігаючи трасу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", пекельна аварія поставила на вуха Бердянськ, легковик догори дригом.

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині шумахер обігнав вантажівку і влетів у легковик.