В Івано-Франківську невідомі спробували зняти колеса з автомобіля. Про це розповіли на сторінці патрульної поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 20 серпня на лінію "102" зателефонував чоловік, який заявив, що на вулиці Стуса двоє невідомих намагаються зняти колеса з припаркованого автомобіля.

Читайте Знай в Google News!

Чоловіки помітили заявника і відразу ж сіли в автомобіль марки Audi і поїхали.

На місце події прибули поліцейські. Заявник розповів їм все, що бачив, в тому числі надав опис злочинців і їх автомобіля.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вже за кілька хвилин правоохоронці виявили схожий автомобіль, який заїжджав у двір неподалік.

Поліцейські зупинили транспортний засіб і провели бесіду з водієм. Під час розмови вони помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Однак чоловік відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові.

затриманий чоловік, фото: Facebook Патрульна поліція Івано-Франківської області

Крім цього в салоні знаходився пасажир. Обидва чоловіки підходили під опис злочинців.

Інспектори, провели поверхневий огляд транспортного засобу, відповідно до статті 34 Закону України "Про Національну поліцію". У салоні Audi поліцейські виявили чотири болти, які, найімовірніше, були скручені з чужого авто.

На місце події прибули співробітники оперативної групи. В даний момент поліцейські з'ясовують всі обставини події.

За даним фактом було складено адміністративний протокол згідно ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом особою в стані сп'яніння) та ч. 1 ст 126 (керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

повідомлення патрульної поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові молода пара на скутері влетіла в дерево

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі коп проміняв погони на пляшку горілки

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві зникла 14-річна принцеса з рожевим волоссям