На Волині жителі села жорстоко обійшлися з собакою. Про це розповіла жінка на ім'я Ірина на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в селі Бортяхівка Рожищенського району місцеві жителі затягли собаку в мішок і спробували вбити шилом. Причиною такого вчинку стало те, що вона "заважала" своєму господареві.

Читайте Знай в Google News!

Ірина розповіла, що 18 серпня житель села попросив сусіда вбити свою собаку тому, що та йому "заважає". Для вбивства собаки вибрали вельми негуманний спосіб - тварину запхали в мішок і били шилом. Собака голосно вила від болю. На ці крики прийшов чоловік Ірини, який відразу кинувся на допомогу бідній тварині. На місце події викликали поліцію та службу ветеринарної медицини з Рожища.

В результаті собака отримала чотири глибокі рани і переломи двох ребер.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Поліцейські відкрили кримінальну справу за фактом жорстокого поводження з тваринами.

повідомлення Ірини, скріншот: Facebook

З ранку 19 серпня собака Ніка знаходиться у Ірини і вже відчуває себе краще, проте їй досі складно триматися на лапах. Також їй ще належить пройти лікування.

До повідомлення Ірина додала кілька знімків, на яких можна побачити поранену собаку. За виразом мордочки можна легко зрозуміти, що Ніка дуже злякалася і явно не розуміла, за що господар з нею так обійшовся.

Фото 18+

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі руда красуня попалася в мережі рибалок замість риби.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Хмельницьким схопили жорстокого вбивцю лебедя.

Також, "Знай.uа" писав, що на притравочних станціях калічать бідних звіряток заради забави