На Прикарпатті місцевого депутата облили нечистотами. Про це розповів адміністратор групи "Моє Яремче" Роман Биланок у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 18 серпня, в місті Яремче, на коорджинатора громадської ініціативи "Яремчанська Набережна" віру Галайко напали троє невідомих і облили її фекаліями.

Читайте Знай в Google News!

"Депутат покинула приміщення Яремчанської МВК після засідання постійних комісій міської ради, молоді люди вже чекали її на сходах до вокзалу."- сказано в повідомленні.

У мережі також опублікували відео, як віру Галайко облили фекаліями. На ньому можна побачити, як повз неї проходить молодий хлопець, який підтверджує її особистість. Після цього до неї підбігає хлопець з відром наповненим фекаліями і кидає його в депутата. Жінка намагалася втекти від нападника, але їй це не вдалося.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

віру Галайко облили фекаліями, кадр з відео: Facebook Роман Біланюк

Роман Біланюк припустив, що третій співучасник знімав те, що відбувається на камеру.

"Якщо ви виділи даних осіб повідомте будь ласка поліцію, або напишіть мені в Приватні повідомлення. Злочинці повинні бути притягнуті до відповідальності."- додав Роман Біланюк.

Варто зазначити, що Віра Галайко є депутатом Яремчанської міської ради від "Радикальної партії" Олега Ляшка.

повідомлення Романа Біланюка: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко ризикує пролетіти повз крісло на виборах мера Києва.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дружки Кернеса показали, як "відриваються" на вихідних.

Також, "Знай.uа" писав, що перший мер Ужгорода відзначив 80-річчя, містяни пригадали чиновнику все.