Руслан Марцінків показав свою любов до футболу та взяв участь у святковому футбольному турнірі. Про це мер Франківська розповів на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що селу Братківці на Прикарпатті виповнилося 593 роки. З цього приводу там провели футбольний і волейбольний турніри. У футбольному турнірі взяв участь і мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Він розповів, що всього брали участь 4 команди: "Братківці","Камінне"," Ветеранська команда Прикарпаття "та"Команда ветеранів АТО".

команди, фото: Facebook Руслан Марцінків

Марцінків грав у складі "Команди ветеранів Прикарпаття" і був обраний у ній капітаном. В ході турніру, під його керівництвом, "Команда ветеранів Прикарпаття" здобула перемогу над командою "Камінне" з рахунком 4:2.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дякую за добре проведений час і бажаю Братківцям процвітання у складі великої родини нашої ОТГ" - написав Руслан Марцінків.

повідомлення Руслана Марцінківа, скріншот: Facebook

До повідомлення він додав кілька фото, на яких можна побачити фрагменти з гри, самого Марцінківа на футбольному полі, а також кубки для переможців турнірів.

футбольний матч, фото: Facebook Руслан Марцінків

Нагадаємо, що Філатов накрутив ціни на м'ясо на Дніпровському ринку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко звільнив з КМДА чиновника, який збирав для нього чорний нал з МАФів, після розголосу в ЗМІ.

Також, "Знай.uа" писав, що Кернес визначився, коли відправить школярів до школи.