Руслан Марцінків проїхався Франківськом на велосипеді. Про це розповіли на офіційному порталі Руслан Марцінківа.

Повідомляється, що 7 серпня Руслан Марцінків посадив на велосипеди голів департаментів, управлінь, а також комунальних підприємств і проїхався з ними вулицями Івано-Франківська.

Марцінків з чиновниками відвідали вокзал, мікрорайон Княгинин та центр міста

Читайте Знай в Google News!

Таким чином очільник Франківська здійснив огляд вулиць, поспілкувався з місцевими мешканцями та промоніторив ситуацію з транспортом, який доставляє людей на дачі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всього є 14 рейсів, які їздять через день. Один тиждень - в парні дні, інший - в непарні.

"Затримок немає, люди задоволені. Єдине-перевезення виключно на сидячих місцях. Тому це створює певні незручності... Але завжди намагаємося знайти компроміс з перевізником, щоб всі жителі дісталися до садово-городніх ділянок", – розповів начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Андрій Гіглюк.

Марцінків з чиновниками проїхався Франківськом на веосипедах, фото Павло Пивовар: портал Руслана Марцінківа

Сам же Марцінків залишився задоволений поїздкою, оскільки зміг поспілкуватися з франківчанами. Він зазначив, що подібний захід проводиться вже четвертий рік під ряд і дає хороший результат.

"В цілому сьогодні дуже корисна поїздка, адже мали можливість поспілкуватися з жителями, з підприємцями, з людьми золотого віку, які їдуть на дачі. Приємно, що ми вже четвертий рік поспіль продовжуємо традицію "чорної п'ятниці". Тому що вона дає корисний результат. Внаслідок цього ми ремонтуємо дороги - десь у поточному режимі, десь у капітальному. Бачимо реальний стан речей і чуємо те, що турбує людей. Підходимо до справи так, щоб франківці відчували постійну увагу до благоустрою мікрорайонів" - розповів Руслан Марцінків.

Марцінків з чиновниками проїхався Франківськом на веосипедах, фото Павло Пивовар: портал Руслана Марцінківа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Кличко потрапив під роздачу киян через бігборди Зеленського.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кернес "втратив" обличчя перед виборами.

Також, "Знай.uа" писав, що львів'яни потролили Садового перед виборами.