Сім'я із Запоріжжя виховує 12 дітей. Про це розповіли у виданні "Українська правда".

Повідомляється, що сім'я Людмили і Альберта Павлових після народження двох дітей усиновила ще десятьох.

Читайте Знай в Google News!

Альберт Павлов у Запоріжжі відомий громадський діяч і активіст. Близько десяти років тому він організував фонд "Щаслива дитина", який збирав допомогу для для хворих дітей та сиріт.

Чоловік дуже любить дітей і в рамках допомоги сиротам він запропонував дружині удочерити відразу сім дівчаток з неблагополучних сімей. Людмила відразу сумнівалася, проте пізніше погодилася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Розширення сім'ї стало приводом здійснити їх давню мрію - переїхати в село Українка. Після переїзду вони усиновили ще трьох хлопчиків, а квартиру здали безкоштовно прийомній сім'ї з Донецька.

будинок сім'ї Павлових, фото: Українська Правда

Не дивлячись на сільське життя Людмила і Альберт намагаються дати дітям різнобічні навички і знайти до кожного індивідуальний підхід, адже характер у всіх різний. Так, всі діти вчаться грати на музичних інструментах і відвідують різні секції. Також сім'я регулярно ходить в театри і подорожує.

Грошей на це йде багато, проте Альберт і Людмила намагаються щосили. Кажуть, що гроші, які виділяє держава використовують по мінімуму і хочуть залишити їх дітям на навчання.

Крім того з дітьми постійно працюють психологи, адже у багатьох з них залишилися травми після перебування в неблагополучних сім'ях. Однак Альберт і Людмила намагаються знайти з ними спільну мову і віддають їм всю свою любов.

Сім'я Павлових на відпочинку, фото: Українська Правда

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що молода Українка усиновила вісім братиків і сестричок після смерті мами, серце на шматки

Як повідомляв портал "Знай.uа", родина зі Львівщини всиновила знедоленого хлопчика та розкрила сумну правду всій Україні

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині подружжя всиновлює хворих дітей і ставить їх на ноги