На жителів Прикарпаття, які мають борги з оплати за вивезення сміття, подадуть до суду. Про це розповіли на сторінці "АТП-0928"у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що серед жителів Івано-Франківська зросла кількість боргів за вивезення сміття. У зв'язку з цим АТП — 0928 змушене вдатися до крайніх заходів для збору заборгованостей і звернутися до суду.

Читайте Знай в Google News!

У підприємстві підкреслюють, що в багатьох випадках сума боргу на багато нижче, ніж додаткові судові витрати. Так, крім основного боргу з боржників буде стягуватися ще й судовий збір, мінімальна сума якого становить 2102 гривні.

У повідомленні додали, що з початку року до суду передано вже понад 200 матеріалів, більшість з яких отримали позитивне рішення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

При цьому борг стягуватимуть не тільки з основного споживача, але і з членів його сім'ї. Також для боржників передбачені додаткові санкції у вигляді арешту на майно, зарплату та інші доходи.

рішення суду, фото: Facebook АТП-0928

рішення суду, фото: Facebook АТП-0928

У зв'язку з цим у підприємстві звернулися до франківчан з проханням перевірити, чи немає у них заборгованостей і сплатити їх з метою уникнення великих витрат.

повідомлення АТП-0928: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'янин спіймав на шахрайстві популярну заправку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українців змусять "скинутися" по 4 тисячі до Пенсійного фонду.

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко підозрюють у черговому "відмиванні".