Раніше зникла 16-річна прикарпатка не хоче повертатися додому. Про це ракссказали на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що вчора, 11 серпня, до Рогатинського відділення поліції надійшло повідомлення від співробітників служби у справах дітей Рогатинської РДА. До служби звернулася місцева жителька, яка заявила, що 9 серпня її неповнолітня донька пішла з дому і не повернулася.

Читайте Знай в Google News!

Особистісний склад місцевої поліції, співробітники ювенальної поліції, співробітники карного розшуку і небайдужі жителі відразу ж приступили до пошуків зниклої дівчинки і вже через добу вони змогли її виявити.

Дівчинку знайшли поліцейські. Вона знаходилася на одній з вулиць міста. З нею все добре і загрози її здоров'ю немає. Однак під час спілкування з правоохоронцями дівчинка заявила, що пішла з дому через конфлікт з мамою і не має бажання повертатися.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

знайдена Дівчина, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

В даний момент поліцейські вирішують питання про приміщення дівчинки в Івано-Франківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей.

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом 14-річна дівчинка втекла з притулку - звикла до вулиці

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині 12-річний хлопчик зник з лікарні

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві розшукують 16-річного бунтаря з татуюванням