На Прикарпатті зникла неповнолітня дівчинка. Про це розповіли на сторінці Ювенальної Превенції Прикарпаття у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують неповнолітню жительку Рогатинського району Аастасію Пелех 2004 року народження.

Читайте Знай в Google News!

9 серпня 2020 року дівчинка вийшла з дому і не повернулася. Її місцезнаходження невідоме досі, на зв'язок вона не виходила.

У повідомленні вказали прикмети дівчинки, за якими її можна впізнати:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Зріст - 160-165 сантиметрів.

Статура - середня.

Колір волосся - русявий.

Стрижка - довга.

Колір очей - карі.

Анастасія Пелех, фото: Facebook Ювенальна превенція Прикарпаття

Анастасія була одягнена у футболку помаранчевого кольору, рвані сині джинси і чорні босоніжки на підборах. При собі малап рюкзак рожевого кольору з чорно-білою кишенькою.

У повідомленні звернулися до всіх, хто може допомогти у встановленні місцезнаходження Анастасії Пелех з проханням повідомити наявну інформацію на лінію "102" або інформувати відділ ювенальної превенції УПД ГУНП в Івано-Франківській області за телефонами: (0342) 79-03-23, 0980155424, 0953175784.

повідомлення ювенальної превенції, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом 14-річна дівчинка втекла з притулку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині 12-річний хлопчик зник з лікарні.

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі другий тиждень шукають безвісти зниклого хлопця.