"З сумом повідомляємо, що в львівському госпіталі помер учасник бойових дій на сході України родом із Галича", — інформує в соцмережі ГО"Галицьке районне об'єднання воїнів АТО".

На 49-му році життя не стало Тараса Богдановича Свістельницького, 1972 року народження.

Учасник бойових дій помер у одному зі шпиталів.

Про час, дату і місце похорону повідомлять додатково.

Нагадаємо, що у Чернівцях помер голова профспілкового комітету комунального підприємства "Чернівціводоканал" Микола Ставчанський.

Про це повідомили його колеги у соцмережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким і колективу КП "Чернівціводоканал" з приводу смерті голови профспілкового комітету КП "Чернівціводоканал" Ставчанського Миколи Миколайовича. Це велика втрата. Миколу Миколайовича завжди пам'ятатимуть як лідера профспілкового руху. Він зробив неоціненний внесок у розвиток профспілки", – йдеться у повідомленні.

"За роки трудової діяльності Микола Миколайович залишив незабутній слід у серцях колег і добру пам'ять, вагомі результати праці з розвитку та зміцнення авторитету профспілки", – пишуть його колеги.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Львові водій автобуса відправиться на нари за загибель п'ятирічної крихітки - "Тягнув колесами по асфальту"

Також портал «Знай.uа» писав, що В Україні за добу 1 008 нових хворих на коронавірус, 25 померло

Також портал «Знай.uа» писав, що За елітний кортеж і невиконані обіцянки Зеленського довелося віддуватися Арахамії в Миколаєві: українці завалили незручними питаннями