На Прикарпатті проводили в останню путь юного активіста Національного корпусу, який загинув за загадкових обставин. Про це розповів Сергій Сивачук на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 4 серпня, в місті Коломия пройшов похорон молодого патріота і активіста Національного Корпусу Миколи Романенка.

Читайте Знай в Google News!

Хлопцеві було всього 18 років. Його тіло виявили 31 Липня на території колишнього заводу "Сільмаш". Причини смерті активіста досі невідомі, правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.

Микола Романенко, фото: Facebook Сергій Сівачук

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Микола був світлою і доброю людиною, справжнім патріотом з активною громадянською позицією. До лав Національного Корпусу вступив, щоб змінювати країну на краще, адже не міг залишатися осторонь подій, які відбуваються в нашій державі."- написав Сергій Савчук.

Наприкінці повідомлення Сергій Савчук приніс співчуття про втрату рідним і близьким загиблого активіста.

повідомлення Сергія Сівачука, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у 94-річному віці пішов з життя ветеран УПА, голова Львівського крайового братства ветеранів національно-визвольної боротьби Олесь Гуменюк.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі помер ветеран журналістики.Він був, напевно, найстаршим журналістів у місті Запоріжжя.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернопільській області померла жінка, яка пройшла всі жахи сталінських таборів. Серце Анни Степанівни Алексів зупинилося на 92 році життя.