На Прикарпатті пішов з життя шанований багатьма ветеран УПА. Про це розповіли на сайті Надвірнянського міської ради.

Повідомляється, що 1 серпня на Прикарпатті зупинилося серце патріота, борця за свободу України, ветерана УПА і глави районного проводу Братства воїнів ОУН/УПА Михайла Юркевича.

Читайте Знай в Google News!

"Михайло Юркевич, як учасник національно-визвольних змагань, в буремні роки війни відстоював незалежність України і завжди залишався відданим національній ідеї. Його не зламали довгі роки виснажливої ​​боротьби за свободу і волю України. Він завжди залишиться прикладом для наслідування прийдешніми поколіннями. " - сказано в повідомленні.

Виконуючий обов'язки мера міста Тарас Пекарський, місцеві депутати, співробітники і виконавчий комітет Надвірнянської міської ради висловили глибокі співчуття родині Михайла Юркевича про втрату.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчого для Вас людини, а наші молитви і щирі співчуття полегшать сімейне горе. Світла пам'ять про справжнього патріота Михайла Юркевича назавжди залишиться в наших серцях." - додали в повідомленні Надворянскої міської ради.

Михайло Юркевич, фото: Надвірнянська міська рада

Нагадаємо, що на Закарпатті померла легендарна медик, яка врятувала сотні життів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Прикарпатті помер ветеран АТО.

Також, "Знай.ua" писав, що в Ужгороді померла легендарна професор і патріот.