За останню добу рятувальники чотири рази надали допомогу населенню у відкритті дверей квартири. Про це розповіли в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що за добу 29 липня було зафіксовано чотири випадки, коли рятувальники були змушені розкрити двері квартир мешканців Франківська.

Перший інцидент стався о 09:58 у двоповерховому будинку по вулиці Дорошенка. Рятувальники відчинили двері квартири на першому поверсі і виявили всередині тіло власника 1965 року народження.

Другий випадок зафіксували в 11:25. Рятувальники прибули на виклик по вулиці Новгородській та провели роботи по відкриттю квартири в житловому будинку, на п'ятому поверсі.

Третій випадок стався 14:02. Співробітники ДСНС провели роботи по відкриттю вхідних дверей в квартиру на восьмому поверсі у дев'ятиповерховому будинку по вулиці Івасюка. Всередині квартири вони виявили тіло власника 1936 року народження.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Четвертий випадок був зафіксований у 15:02. Рятувальники надали допомогу співробітникам поліції у відкритті вхідних дверей квартири на сьомому поверсі дев'ятиповерхового будинку по вулиці Коновальця.

Співробітники ДСНС на навчаннях, ілюстративне фото: ДСНС Івано-Франківської області

Нагадаємо, раніше в селі під Франківськом зсув продірявив будинок пенсіонера - взимку не вижити

Як повідомляє портал "Знай.uа" під Львовом вода відрізала село від цивілізації, замість дороги - страшна прірва

"Знай.uа" писав, що в мережі показали, як море забирає сушу в Коблево - Україна йде під воду