На Франківщині пішла з життя шанована багатьма вчителька. Про це розповіли на сайті Бурштинської міської ради.

Повідомляється, що в місті Бурштин Івано-Франківської області зупинилося серце вчительки міської школи №2, депутата Галицької районної ради, депутата Бурштинської міської ради та колишнього заступника голови Бурштина Іванків Любов Олексіївни.

У міській раді висловили слова скорботи і співчуття рідним таі близьким померлої.

"Пішла з життя жінка, яка своїми діями і вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів, уміло вчила їх мудрості і відповідальності." - сказано в повідомленні.

Про Любов Олексіївну всі відгукувалися як про мудру, енергійну і працьовиту жінкузі стійким характером і любов'ю до України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Світла пам'ять про Любов Олексіївну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди в наших серцях." - додали в повідомленні міської ради Бурштина.

Іванків Любов Олексіївна, фото: сайт Бурштинського міської ради

Нагадаємо, що помер голова Миколаївської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Демид Губський після вогнепального поранення в голову.

Як повідомляв портал "Знай.uа" 25 липня помер глава медичного штабу Металіста 1925 Антон Худаєв. Причиною смерті лікаря стали ускладнення від COVID-19.

Також, "Знай.uа" писав, що Чернівецький піаніст і композитор Микола Галанджианц пішов з життя несподівано для шанувальників і цінителів його музики.