В Івано-Франківську з'явиться McDonald’s. Про це, під час щоденного ефіру розповів мер міста Руслан Марцінків.

Марцінків повідомив, що провів переговори з представниками McDonald’s, де вони висловили бажання відкрити заклад мережі в Івано-Франківську в наступному році.

"Виходимо на фінішну пряму щоб ця мережа увійшла в Івано-Франківськ. Вони висловили своє бажання… можливо навіть не один McDonald’s, а два, буде відкрито у місті Франківську, але у 2021 році", - наголосив Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з щоденного відеозвернення: Facebook

Компанія McDonald’s Corp,. заснована 15 травня 1940 року в Каліфорнії і в даний момент є світовим лідером у галузі швидкого харчування і налічує понад 31 000 закладів у більш ніж 119 країнах світу. Щодня співробітники McDonald’s обслуговують 47 мільйонів відвідувачів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

В Івано-Франківській області мережі ресторанів McDonald’s поки немає, оскільки з виходом на український ринок компанія зосередилася на створенні мережі переважно в містах-мільйонниках.

Оперативно про стан справ || 28.07.2020

Geplaatst door Руслан Марцінків op Dinsdag 28 juli 2020

Нагадаємо, що в Києві почалися роботи з реконструкції Пейзажної алеї. Роботи повинні завершитися восени 2021 року, після чого полюбилося багатьом киянам місце променадів, можливо, зміниться до невпізнання.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Дніпрі незабаром можна буде поринути в світ юрського періоду – в одному з парків готують виставку динозаврів.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі запропонували прибрати пам'ятник російському поетові Олександру Пушкіну. Таку петицію склали жителі міста. Це вже не перша спроба ліквідувати пам'ятник.